Publicat la: 21.12.2017. 19:12 / 563 views

METALUL BUZĂU, ECHIPA ANULUI. CEL MAI BUN FOTBALIST DIN JUDEŢ E TOT „METALIST”

metalul la cj 1Asocíaţia Judeţeană de Fotbal şi-a desemnat laureaţii anului 2017. Aşa cum era de aşteptat, titulatura de cel mai bun club de fotbal li s-a atribuit celor de la Metalul Buzău, în urma unui parcus de excepţie anul trecut, în liga a 4-a, urmat de o evoluţie lăudabilă, la nivelul celui de-al treilea eşalon valoric.

Cel mai bun club de futsal al anului 2017 este Viitorul 2010, vicecampioni naţionali Under 19, în timp ce titlul de cel mai bun club de fotbal feminin le-a revenit celor de la Onyx Rm.Sărat. La nivel de copii şi juniori, titlul le-a revenit la egalitate echipelor LPS Buzău şi CSM Rîmnicu Sărat.

Au fost premiate şi performanţele individuale, Alin Iacob, jucătorul Metalului fiind desemnat cel mai bun fotbalist buzoian în 2017. Distincţia acordată celui mai bun antrenor merge tot către Metalul, la Vali Stan, la fel ca şi trofeul pentru cel mai bun portar, acordat lui Costel Toader.

Cel mai bun arbitru al judeţului a fost desemnat Laurenţiu Constantin în timp ce Ion Moise a fost ales cel mai bun observator. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!