Publicat la: 18.08.2017. 19:42 / 945 views

METALUL A CÂŞTIGAT SUPERCUPA. 5-2, ÎNTR-UN MECI CU FC BUZĂU, ÎN NOCTURNĂ

Supercupa Judeţeană a fost adjudecată de Metalul, într-un meci disputat în nocturnă, pe stadionul Gloria, în faţa echipei FC Buzău. Jucătorii antrenaţi de Vali Stan s-au impus categoric, scor 5 la 2. Partida de pe arena din Crâng s-a jucat cu tribunele aproape goale.

metalul supercupaBucurie mare pentru fotbaliştii nou-promovatei Metalul Buzău. Campioana judeţeană a învins câştigătoarea Cupei României – faza judeţeană, în cadrul unei partide în care FC Buzău nu a avut nicio şansă la trofeul pus în joc de A.J.F. Mult mai motivaţi, jucătorii de la Metalul au marcat repede şi le-au administrat adversarilor nu mai puţin de cinci goluri până la pauză, două dintre reuşite marcate din penalty.

După reluarea jocului, la adăpostul avantajului de 5 goluri, elevii lui Vali Stan s-au relaxat şi, astfel, le-au dat posibilitatea celor de la FC Buzău să marcheze de două ori.

La finalul partidei încheiate cu scorul de 5 la 2 pentru Metalul, ofcialii echipei învinse au recunoscut meritul adversarilor, chiar dacă au invocat mai multe probleme în lot.

De partea cealaltă, tehnicianul Vali Stan a declarat că nu şi-a făcut probleme înainte de meci cu privire la cine va ridica trofeul.

Este pentru a treia oară când Asociaţia Judeţeană de Fotbal organizează Supercupa Buzăului.

Deşi accesul pe stadionul Gloria a fost gratuit, nu mai mult de 300 de spectatori au fost prezenţi la partida disputată în nocturnă.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!