Publicat la: 14.02.2018. 19:11 / 997 views

„METAFIZIC”. EXPOZIŢIE DE ARTĂ „ATIPICĂ” LA CASA VERGU MĂNĂILĂ

Primul eveniment expoziţional din an organizat de Muzeul Judeţean la Casa Vergu Mănăilă este, în aceaşi timp, şi un eveniment de excepţie pentru viaţa culturală a urbei. Artista Daniela Frumuşeanu a venit la Buzău cu expoziţia de artă vizuală „Metafizic”, o expoziţie oarecum atipică, inedită pentru iubitorii de ată buzoieni. Vernisajul va avea loc pe 1 martie, de Mărţişor, şi va rămâne pe simezele de la Vergu Mănăilă timp de două luni.

artista siteMuzeul Judeţean a invitat la Buzău o artistă de excepţie, împreună cu expoziţia sa „Metafizic”, o expoziţie destul de neobişnuită în spaţiul artistic al Buzăului.

Artistul plastic Daniela Frumuşeanu nu se află pentru prima dată în oraşul nostru.

Expoziţia este una de mari dimensiuni, care îmbină tradiţia artei textile cu materiale şi tehnici moderne.

Artista este extrem de încântată de spaţiul de la Vergu Mănăilă, care pune în valoare într-un mod deosebit lucrările expuse.

Expoziţia personală „Metafizic”, semnată de artista Daniela Frumuşeanu, care este şi conferenţiar universitar doctor la Universitatea Naţională de Artă Bucureşti, va fi vernisată pe 1 Martie.

Lucrările vor rămâne la Buzău două luni, timp suficient pentru a putea fi văzute de toţi iubitorii de artă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!