Publicat la: 21.02.2019. 19:14 / 833 views

MESAJUL LUI BĂSESCU PENTRU TOMA: “APRECIEZ CĂ SUSŢINE UNIREA CU BASARABIA”

pmp 2Discuţii pe teme politice între primarul Constantin Toma şi preşedintele PMP, Eugen Tomac, ieri, la Palatul Comunal, când liderii Mişcării Populare au fost invitaţi de edilul-şef buzoian la un dialog. Printre altele, Tomac a venit cu un mesaj de apreciere din partea fostului preşedinte Traian Băsescu, apreciindu-ul pe şeful organizaţiei municipal PSD pentru susţinerea şi promovarea unirii cu Basarabia.     

Prezent la Buzău, un alt lider din PMP, deputatul Cătălin Cristache chiar a lansat o invitaţie pentru primarul Toma de a candida pe listele Mişcării Populare. 

Pe de altă parte, în ciuda întâlnirii de ieri, o colaborare în miniparlamentul local între primarul Toma şi aleşii PMP nu a fost luată în calcul.

Partidul fondat de fostul preşedinte Traian Băsescu are doi reprezentanţi în Consiliul Local Municipal Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!