Publicat la: 17.03.2020. 18:01 / 557 views

MESAJ ADRESAT FERMIERILOR BUZOIENI. APIA A SUSPENDAT PRIMIREA CERERILOR UNICE DE PLATĂ

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a instituit măsuri de urgență pentru prevenirea și stoparea răspândirii noului coronavirus. Au fost suspendate primirea cererilor unice de plată și controalele în teren. Agenția va asigura funcționarea normală a activității, cu un număr redus de funcționari.

apia 1Ca urmare a decretării stării de urgență în România, conducerea APIA a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată.

Din acest motiv, s-a ținut cont și de vârsta unor beneficiari și a fost suspendată activitatea de vizare a carnetelor de rentă viageră, până în data de 4 mai.

Fermierii care erau programați în această perioadă vor fi reprogramați și vor fi anunțați de funcționarii APIA, responsabili de dosarele lor.

De asemenea, APIA a decis și suspendarea unei alte activități, legată de programul de lucru al instituției.

Pentru protecția funcționarilor Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, s-a luat decizia ca, în funcție de numărul mare de ore suplimentare și de concedii neefectuate din anii trecuți, aceștia să nu mai vină la serviciu o perioadă de timp.

Conducerea APIA Buzău îi asigură pe toți fermierii arondați că le vor fi respectate toate drepturile și că activitatea agenției se va desfășura normal. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!