Publicat la: 10.10.2019. 18:47 / 663 views

MERE DE LA APROZAR. LA BUZĂU VA FUNCŢIONA UN MAGAZIN „CA PE VREMURI”

La Buzău va fi înfiinţat un magazin pentru desfacerea fructelor, legumelor şi a produselor derivate din acestea, după modelul aprozarelor din perioada comunistă. Magazinul va pune în vânzare pentru populaţie produse exclusiv româneşti, de bună calitate. Primăria Buzău va trebui să identifice locaţia cea mai potrivită pentru amenajarea aprozarului buzoian.

aprozar legume  aprozar

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a avut de curând iniţiativa de a aproba înfiinţarea unor magazine tip „Aprozar” în mai multe oraşe din ţară, printre care se numără şi Buzăul.

Aprozarele vor funcţiona după reguli stricte, vor avea la vânzare doar produse româneşti, dar şi preţuri atractive.

Mai rămâne ca Primăria să ofere spaţiul adecvat pentru un asemenea magazin, care, în mod sigur, va fi foarte solicitat de buzoieni.

De asemenea, pentru ca magazinul să fie aprovizionat doar cu produse româneşti verificate şi de bună calitate, vor fi implicaţi producătorii buzoieni, dar şi Direcţia Judeţeană pentru Agricultură Buzău. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. ion spune:

    ce bine ar fi sa intoarcem tot ca pa vremuri

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!