Melange. Două vernisaje la Muzeul Județean

Melange. Două vernisaje la Muzeul Județean

Muzeul Județean și-a format tradiția de a invita publicul buzoian la vernisarea unor expoziții de larg interes. Pe 3 august, buzoienii vor putea participa la vernisarea expozițiilor ”Melange”, semnată de artistul plastic profesionist Mihaela Constantin, din București și expoziția aniversară ”Armata Română în Războiul cel Mare, 1916 – 1918”.

Încă din primele zile ale lunii august, Muzeul Județean Buzău îi invită pe buzoieni la vernisarea a două expoziții importante.

Este vorba despre expoziția de autor ”Melange”, semnată de artistul plastic profesionist Mihaela Constantin și expoziția aniversară ”Armata Română în Războiul cel Mare, 1916 – 1918”.

Expoziția ”Armata Română în Războiul cel Mare, 1916 – 1918” este organizată la împlinirea a 105 ani de la intrarea României în Primul Război Mondial și de la înființarea Armatei a II-a, ale cărei tradiții au fost preluate de Divizia II Infanterie ”Getica”, cu comandamentul în Buzău.

Vernisajul va avea loc marți, 3 august, la ora 10 la sediul Muzeului Județean și expoziția va rămâne descisă până pe 15 ianuarie 2022.

Cea de-a doua expoziție, ”Melange” va fi vernisată tot pe 3 august, la ora 16 și va rămâne pe simeze până pe 3 septembrie.

Cele două expoziții vor putea fi vizitate în intervalul orar în care muzeul este deschis, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare impuse de pandemia de Coronavirus.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și