Publicat la: 20.04.2017. 17:23 / 3.370 views

MEDICUL ZOICAN, ALES ŞEF LA MUNICIPIU. ALEGERI CU TENSIUNI LA PNL BUZĂU

Medicul Adrian Zoican a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Buzău. Consilierul judeţean a avut doi contracandidaţi, şeful A.R.R., inginerul Vasile Olariu, şi avocatul Lucian Sălcuţan. Alegerile de ieri seară nu au fost lipsite de tensiuni.

pnl 11Ieri seară, la un restaurant deţinut de liderul interimar al PNL Buzău, Cristinel Romanescu, a fost organizată conferinţa pentru alegerea şefilor organizaţiei municipale a liberalilor. În cursa pentru postul de preşedinte s-au înscris şeful interimar Adrian Zoican, inginerul Vasile Olariu şi avocatul Lucian Sălcuţan, cel care a şi dat tonul unor discuţii tensionate. Sălcuţan a părăsit sala înainte de vot, acuzând că scrutinul a fost organizat în aşa fel încât Vasile Olariu să iasă câştigător.

Surpriză, însă. După contabilizarea voturilor, medicul Adrian Zoican a ieşit învingător, cu 34 de voturi, Vasile Olariu a avut 19, în timp ce Lucian Sălcuţan nu a primit niciun vot. Şeful U.P.U. Buzău a declarat că nu se aştepta să iasă preşedinte, având în vedere tensiunile de dinaintea alegerilor.

Liderul interimar al organizaţiei judeţene, deputatul Cristinel Romanescu, a ţinut să precizeze că scrutinul a fost unul transparent şi că acuzaţiile lansate de avocatul Lucian Sălcuţan s-au dovedit nefondate.

Săptămâna viitoare este programată marea bătălie pentru şefia organizaţiei judeţene. Până acum şi-a depus candidatura doar avocatul Lucian Sălcuţan. Chiar dacă nu a anunţat oficial, actualul interimar Cristinel Romanescu ar urma să se înscrie în cursă. Nu este exclus să apară şi alţi candidaţi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!