Publicat la: 21.02.2018. 19:26 / 989 views

MEDICUL ŞERBĂNOIU RĂSPUNDE ACUZAŢIILOR: „NU ÎMI REPROŞEZ NIMIC”

Astăzi, medicul ginecolog Anca Şerbănoiu, împreună cu conducerea Spitalului Judeţean, a organizat o conferinţă de presă pentru a răspune acuzaţiilor venite din partea unei tinere familii. Doctoriţa a fost acuzată că nu şi-a dat interesul pentru copilul nenăscut, însă aceasta susţine că nu îşi reproşează nimic şi că a făcut tot ce se putea face. De altfel, potrivit rezultatelor necropsiei, bebeluşul a murit înainte de a se naşte, din cauza unor noduri formate pe cordonul ombilical.

medic serbanoiuUn tânăr din Buzău o acuză de Anca Şerbănoiu pentru faptul că nu a luat în serios sesizările cu privire la starea soţiei sale, însărcinată în 8 luni şi din acest motiv i-a murit bebeluşul. Astăzi, medicul Anca Şerbănoiu a organizat, împreună cu conducerea spitalului, o conferinţă de presă, prin care le-a explicat jurnaliştilor ce măsuri a luat în privinţa tinerei femei.

Mai mult decât atât, medicul a spus că nu are să îşi reproşeze nimic pentru că a făcut tot ce se putea face.

Medicul ginecolog Dorin Neacşu, cel care a făcut operaţia de extragere a bebeluşului decedat, le-a explicat jurnaliştilor felul în care acesta a fost găsit. Mai mult decât atât, el a afirmat că este primul caz de acest fel  întâlnit în toată cariera sa.

Între timp, au venit şi rezultatele necopsiei bebeluşului, iar potrivit acestora fătul ar fi murit din cauza unor noduri formate pe cordonul ombilical foarte lung.

Tatal bebeluşului le-a declarat jurnaliştilor că a facut plangere penala pe numele doctoritei si urmeaza sa ii faca plangere si la colegiul medicilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>