Publicat la: 19.10.2018. 18:26 / 739 views

MEDICII ŞI PACIENŢII, EVACUAŢI DE LA UPU. S-A FOLOSIT SPRAY LACRIMOGEN

Personalul medical şi pacienţii de la UPU Buzău au fost evacuaţi de urgenţă joi după amiază dupa ce o femeie a pulverizat un întreg spray lacrimogen în incintă. O femeie din Costeşti, venită cu copilul la Urgenţă după o bătaie la şcoala, a fost lovită cu pumnul în faţă de un bărbat, iar ea a scos spray-ul şi l-a descărcat la UPU. Întreaga scenă a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale spitalului.

bataie spitalScandalul din UPU a fost urmarea unui conflict petrecut între copilul femeii şi cel al bărbatului care a dat cu pumnul. Cei doi copii, clasa a şasea la scoala de la Costeşti s-au luat la bătaie într-o pauză, iar unul dintre ei l-a muşcat de spate pe celalalt.

Mama celui muscat a venit cu băiatul la UPU, moment în care a fost lovită cu pumnul de tatăl celuilalt. Femeia a scos din poşetă un spray lacrimogen şi a început să pulverizeze, fără să îi pese de pacienţi, personal medical şi aparţinători.

A urmat o bătaie ca-n filme în incinta, după care o urmărire pe secţie, iar pentru că nu reuşea să facă faţă, paznicul de la Lex Protect a dat alarma pe unitate. Angajaţii firmei de pază au venit de urgenţă pentru a potoli spiritele, împreună cu mai multe echipaje de poliţie.

Directorul Spitalului Judeţean este indignat de ce s-a întîmplat azi. Într-o situaţie în care la UPU s-ar fi prezentat pacienţi în stare gravă, cadrele medicale n-ar fi putut face nimic pentru a-i salva.

Bărbatul agresor a fost preluat de politisti. După o oră în care au ieşit afară din cauza sprayului lacrimogen, personalul şi pacienţii au reintrat în UPU.  (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>