Publicat la: 31.03.2016. 18:52 / 3.959 views

MEDICII DE FAMILIE NU AU CONTRACT. LA BUZĂU, CABINETELE DE FAMILIE VOR FUNCŢIONA NORMAL

Astăzi expiră contractele semnate de medicii de familie cu Casa de Asigurări de Sănătate. De mâine, aceştia vor lucra ilegal, până la semnarea contractelor adiţionale, care au valabilitate până în luna iunie. Pacienţii buzoieni nu vor fi afectaţi şi vor putea merge la cabinetele de familie de care aparţin, conform programărilor.

cabinet 2Mâine, peste 11.000 de medici de familie din ţară ar trebui să isi înceteze activitatea deoarece astăzi le expiră contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Medicii de familie buzoieni, membri ai Patronatului Medicilor de Familie, au convenit să semneze contractele adiţionale, valabile până în luna iunie. Între timp, se vor negocia noile contracte cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate.

La Buzău, pacienţii pot merge la cabinetele de familie conform programărilor şi a programului de funcţionare obişnuit.

În următoarele zile, medicii de familie din Buzău vor semna contractele adiţionale. Ei îşi vor putea desfăşura activitatea în mod legal până în luna iunie, deşi se află în grevă japoneză permanentă până la finalizarea negocierilor pentru noul contract.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!