Publicat la: 27.08.2020. 18:24 / 640 views

MEDICI EPUIZAȚI, ÎN SPITALUL COVID. SPITALUL DIN RÂMNIC, MEREU APROAPE PLIN

Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport de Covid, este în permanență aproape plin. În ultima peridodă, personalul medical a făcut față cu greu unui val de bolnavi din rândul asistaților din centrele lovite de coronavirus.

spital ramnic 3Astăzi, la unitatea suport de Covid din Râmnicu Sărat erau internați peste 100 de pacienți.  

În ultima perioadă, personalul medical de la Râmnicu Sărat s-a confruntat cu un val de pacienți din azilurile de bătrâni unde au izbucnit focare de coronavirus.  

După luni bune de la primii bolnavi tratați în unitatea suport de Covid, cel mai mult se resimt medicii, mai ales că, nici până acum, nu a fost rezolvată criza de doctori de la Spitalul din Râmnicu Sărat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!