Publicat la: 11.01.2021. 19:27 / 1.350 views

MEDIC VACCINAT, DEPISTAT LA DOUĂ ZILE CU COVID. ATENȚIE! IMUNIZAREA ÎȘI POATE FACE EFECTUL DUPĂ RAPEL!

Și la Buzău a apărut un caz de depistare cu noul coronavirus în cazul unui cadru medical care s-a vaccinat anti-COVID. Potrivit unor surse medicale, este vorba despre un doctor de la Spitalul Municipal Rm. Sărat.

centru vaccinare 6Medicul a fost diagnosticat cu SARS-COV2, la două zile după ce i-a fost administrat serul anti-COVID. Doctorul a prezentat simptome specifice și a decis să se testeze.

Specialiștii care promovează vaccinul susțin că imunizarea își produce efectul, cu cea mai mare probabilitate, nu după prima administrare, ci după rapelul făcut la 21 de zile de la prima doză.

Între timp, în județul Buzău au mai fost diagnosticate 22 de persoane cu noul coronavirus, după un weekend în care au fost raportate peste 80 de noi îmbolnăviri, multe dintre ele provenind dintr-un focar izbucnit al azilul de bătrâni din Smeeni. (Mihai Bunăziua)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!