Publicat la: 17.04.2018. 18:04 / 768 views

MECIURI TARI, ÎN SFERTURILE CUPEI. GLORIA LA LUCIU, LANURILE LA TISĂU

Ieri, la sediul AJF, s-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la nivel de judeţ. Sorţii au decis ca Gloria să se deplaseze la Luciu, pentru meciul cu Pescăruşul. O altă favorită, Voinţa Lanurile, va juca cu Viitorul la Tisău.  Pheonix Poşta Câlnău va disputa derby-ul local cu Avântul Zărneşti iar Viitorul va primi la Verneşti pe Recolta Sălcioara.

ajfMomente vesele, ieri, la sediul AJF Buzău, în timpul tragerii la sorţi a sferturilor din Cupa României pe judeţ. Delegatul echipei Pheonix Poşta Câlnău a extras din urnă tocmai adversara echipei pe care o reprezenta. Astfel, una dintre întâlnirile acestei faze va fi un veritabil derby local, între Poşta Câlnău şi Avântul Zărneşti Favorita competiţiei, Gloria Buzău, se va deplasa la Luciu, pentru meciul cu Pescăruşul. O altă specialistă a cupei, Lanurile, va juca în deplasare la Tisău. În ultima partidă a sferturilor, Viitorul Verneşti va primi acasă pe Recolta Sălcioara.

Din păcate, finala Cupei nu se va mai disputa pe Stadionul Gloria, arena buzoiană aflându-se în plin proces de renovare. Cel mai probabil, evenimentul va fi găzduit de Municipalul din Râmnicu Sărat. Acelaşi stadion va fi foarte probabil ales pentru barajul pe care reprezentanta judeţului îl va disputa pentru accederea în liga a 3-a. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!