Publicat la: 02.05.2019. 18:13 / 413 views

MECIURI PENTRU VICTORIE. SĂPTĂMÂNĂ IMPORTANTĂ PENTRU HANDBALUL BUZOIAN

Săptămâna grea pentru handbalul buzoian. Băieţii lui Eliodor Voica dispută chiar în aceste momente un meci vital, cu CS Minaur Baia Mare. Handbaliştii buzoieni au nevoie de cel puţin un punct, pentru a rămâne în cursa pentru evitarea retrogradării. Poimâine, fetele de la Gloria vor primi acasă, în meciul sezonului, pe CSM Bucureşti.

handbal 2Meci de totul sau nimic, pentru elevii lui Eliodor Voica. După un succes anticipat, cu CSM Bacău, buzoienii s-au deplasat la Baia Mare, pentru meciul cu Minaur. Chiar dacă gazdele pornesc ca favorite, Lupii speră că vor realiza surpriza şi vor pleca de la Baia Mare cu cel puţin un punct. Buzoienii vor avea la dispoziţie doar o zi de odihnă,  pentru că duminică vor juca în Sala Sporturilor, cu CSU Suceava.

Tot în weekend, dar sâmbătă, de la 19.30, fetele de la Gloria vor disputa meciul sezonului, contra celei mai bogate echipe din România, campioana CSM Bucureşti.

În tur, Gloria a pierdut cu CSM Bucureşti în ultima secundă, fiind la un pas de a realiza surpriza sezonului. Fetele mai au trei partide de disputat, dintre care două, cele cu Galaţi şi Brăila, sunt considerate a fi abordabile.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!