Publicat la: 17.02.2021. 19:50 / 285 views

MECIURI DE LIGA 1, LA BUZĂU. CHINDIA TÂRGOVIȘTE VA JUCA ÎN CRÂNG

Daca Gloria nu are, deocamdata, drept de promovare in Liga Intai, arena din Crang va gazdui totusi, cat de curand, meciuri din primul esalon fotbalistic. Oficialii Chindiei Targoviste, satui sa se mute de pe un stadion pe altul, au facut o oferta catre sefii gruparii buzoiene, pentru a inchiria stadionul, pentru meciurile din prima liga.
stadion 1Gloria nu are drept de promovare în prima divizie, dar arena din Crâng ar putea găzdui din nou meciuri ale primului eșalon. Sătui să se mute de pe un stadion pe altul, oficialii Chindiei Târgoviște vor să dispute la Buzău meciurile rămase în prima divizie. Ieri, pe adresa clubului buzoian a sosit o ofertă oficială. Azi, o comisie de la Liga Profesionistă de Fotbal s-a deplasat la Buzău, pentru a verifica dacă stadionul întrunește condițiile de omologare pentru prima ligă. Dacă verdictul oficialilor LPF va fi favorabil, Chindia ar putea juca până la finalul sezonului în Crâng.
Dacă vor găsi înțelegere la Buzău, oficialii Chindiei se obligă să suporte toate cheltuielile legate de folosirea stadionului.
Chindia va disputa numai meciurile pe Gloria, fără să folosească terenul de joc pentru ședințele de pregătire. Există o singură dilemă, legată de programarea partidelor. Gloria va disputa meciul cu Rapid, din etapa a doua a returului, în aceeași zi cu partida Chindia-Universitatea Craiova.
Chindia nu poate juca în acest sezon pe propriul stadion, întrucât arena din Târgoviște trece printr-o fază de modernizare, pentru a se alinia la standardele primei ligi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!