Publicat la: 22.10.2019. 18:27 / 476 views

MECIUL CU RÂMNICU VÂLCEA, REPROGRAMAT ÎN IANUARIE! GLORIA, DEZAVANTAJATĂ DE FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE HANDBAL

Veste proastă, pentru Gloria Buzău. Federaţia Româna de Handbal a reprogramat partida cu Râmnicu-Vâlcea, meci care iniţial trebuia să se dispute pe 5 noiembrie. La cererea campioanelor, forul român a schimbat data meciului, fără măcar să le ceară părerea oficialilor buzoieni. Astfel, partida se va disputa pe 4 ianuarie 2020.

conf gloria 4 handbaliste

Meciul pe care Gloria trebuia să-l dispute acasă cu Râmnicu-Vâlcea, pe 5 noiembrie, a fost amânat, la cererea oficialilor echipei campioană. Vestea a primit-o azi dimineaţă, Romeo Ilie, sunat fiind nu de şefii de la FRH, ci de staff-ul celor de la Vâlcea. Amânarea partidei vine într-un moment în care Gloria trecea printr-o formă excelentă, mai ales în partidele de acasă, unde obţinuse victorii contra Craiovei, Gloriei Bistriţa sau Coronei Braşov.

Cei de la Râmnicu Vâlcea au posibilitatea de a solicita amânarea unor partide, întrucât, în calitate de deţinători ai titlului, activează în Liga Campionilor. Cert este că, deşi s-au mai făcut modificări în calendarul Ligii Florilor, mutarea meciului în ianuarie dă peste cap tot programul de pregătire al Gloriei, mai ales în contextul în care unele handbaliste ar fi trebuit să primească liber, în perioada dintre Crăciun şi Revelion.

Nici reprezentanţii Televiziunii Publice, instituţie care transmite meciurile din Liga Florilor, n-au formulat, deocamdată, un punct de vedere cu privire la modificarea calendarului competiţional. În general, televiziunile care transmit evenimentele sportive sunt primele consultate în ceea ce priveşte eventuale reprogramări ale partidelor, în calitate de partener media. Meciul dintre Buzău şi Vâlcea ar fi fost transmis live, pe TVR. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!