Publicat la: 31.01.2019. 19:10 / 1.389 views

MECI IMPORTANT PENTRU HC BUZĂU. TREI PUNCTE AR ECHIVALA CU EVITAREA RETROGRADĂRII DIRECTE

Partidă importantă, în weekend, pentru „lupii” Buzaului, cu Poli Timişoara. Victoria ar însemna evitarea virtuală a retrogradării directe, în contextul în care U Cluj, adversara directă a buzoienilor, nu a reuşit să acumuleze niciun punct până în prezent. Handbaliştii de la HC sunt încurajaţi şi de evoluţiile bune din amicalele cu Dinamo Bucureşti şi din deplasarea de la Constanţa.

sala forta 1Vor neapărat trei puncte, în meciul de acasă cu Poli Timişoara. Este un obiectiv autoimpus la HC Buzău, echipă care ar fi aproape salvată de la retrogradarea directă, în cazul unei victorii cu bănăţenii. Poli, o echipă mult mai titrată decât HC şi cu un lot de cupe europene, va veni la Buzău după un meci greu cu Dinamo şi o deplasare de peste 10 ore.

Speranţele buzoienilor se leagă şi de evoluţiile bune ale echipei, în ultima perioadă. După două amicale excelente cu Dinamo Bucureşti, HC Buzău a avut o prestaţie mai mult decît decentă la Constanţa, cu Dobrogea Sud, echipă implicată în lupta pentru titlul naţional.  

Costul unui bilet la meciul din weekend va fi de 10 lei. 200 de pensionari, însă, vor avea acces gratuit, după ce conducerea clubului a pus la dispoziţia seniorilor tichete speciale şi un sector de tribună. Biletele pentru pensionari se găsesc la casa de bilete şi se distribuie după principiul „primul sosit, primul servit”.

Partida se va disputa duminică, de la 17.30, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Poli Timişoara ocupă locul 7, cu 25 de puncte, în timp ce CS HC Buzău este penultima, cu doar şase puncte. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!