Publicat la: 12.02.2019. 19:15 / 420 views

MECI IMPORTANT CU CSM FĂGĂRAŞ. „TOTUL SAU NIMIC” PENTRU HC BUZĂU

După două succese consecutive, HC Buzău se află în faţa unui examen la fel de important. Mâine, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, buzoienii primesc vizita celor de la CSM Făgăraş, echipă aflată în luptă directă, pentru evitarea retrogradării. Meciul se dispută de la ora 18.00.

handbal sincronUnul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, mâine, pentru HC Buzău. Lupii primesc în Sala Sporturilor Romeo Iamandi pe CSM Făgăraş, echipă aflată pe locul 10, la doar două puncte distanţă de buzoieni. O victorie ar echivala cu ieşirea din zona retrogradării.

Atuul buzoienilor de mâine, în afară de aportul publicului, este moralul foarte bun al băieţilor, după două evoluţii remarcabile.

După meciul cu Făgăraş, veteranul Ibrahim Diaw va pleca în hexagon, pentru a participa la un meci omagial, pe care i-l organizează gigantul Paris-Saint-Germain, echipă la care sportivul de sorginte senegaleză a evoluat timp de un deceniu. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>