Publicat la: 14.02.2019. 19:10 / 670 views

MECI DE INFARCT, CU CSM FĂGĂRAŞ. HC BUZĂU A PIERDUT ÎN ULTIMUL MINUT, CU 25-24

Meci pierdut în ultimul minut, de HC Buzău 2012, după cea mai echilbrată partidă disputată în acest sezon. Lupii au fost nevoiţi să se recunoască învinşi, după ce Făgăraşul a înscris pe finalul meciului iar buzoienii, deşi au mai avut la dispoziţie un atac de 20 de secunde, nu au reuşit să egaleze.

handbalistiÎnfrângere dureroasă, pentru HC Buzău 2012, după o partidă thriller, dar cu final nefericit. Buzoienii au pierdut în ultimul minut, după, probabil, cel mai echilibrat meci pe care l-au disputat în acest sezon. Finalul a fost trăit cu sufletul la gură de toată sala, după ce, cu trei minute înainte de finele partidei, scorul era 23 la 23. Oaspeţii au înscris, gazdele au egalat imediat la 24. Oaspeţii au punctat, din nou, cu 20 de secunde înainte de fluierul final dar, din păcate buzoienii n-au reuşit să egaleze. HC a ratat două lovituri de la 7 metri, pe parcursul partidei.

De remarcat prezenţa în număr mare a buzoienilor la meci, deşi partida s-a disputat într-o zi lucrătoare, de la ora 18.

Buzoienii se vor deplasa la Cluj, pentru partida cu Universitatea, codaşa Ligii Zimbrilor. Meciul se va disputa marţi,19 februarie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!