Publicat la: 26.02.2016. 20:35 / 2.594 views

MATERNITATEA, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI. SE AŞTEAPTĂ APARATURA ŞI APOI SE VA INSTRUI PERSONALUL

maternitateDupă multe probleme lăsate cu dosare penale, termene nerespectate, reprezentanţii Consiliului Judeţean au făcut un anunţ cu privire la noua maternitate de pe strada Victoriei.

La unitatea spitalicească s-au încheiat achiziţiile şi curând urmează a se deschide porţile. Preşedintele CJ Buzău n-a putut spune cu exactitate când se va deschide maternitatea. Se aşteaptă aparatura, în totalitate nouă, după care va trebui instruit personalul.

În schimb, deputatul Cezar Preda nu are încredere în declaraţiile preşedintelui CJ şi este sceptic că inaugurarea se va face prea curând.

Maternitatea nouă a fost construită pe timpul mandatului lui Victor Mocanu care a şi inaugurat-o în 2012 cu aparatură închiriată. Lucrările au fost continuate pe timpul lui Cristi Bîgiu, iar Petre Emanoil Neagu va fi cel care va tăia panglica.

(Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Nu mai publicati mizeriile astea, e pur si simplu palavrageala electorala.

    Cum vin alegerile, cum „inaugureaza” iar maternitatea, podul de la Vadu Pasii e deja „gata”, cand o baga p-aia cu „marea asfaltare” ?!?

    Si parca vad ca retardatii cu drept de vot nu-si aduc aminte ca toate astea s-au mai facut deja de cateva ori, is acum 4 ani, si si acum 8 ani sau cand au fost facaturile alea de „alegeri”…

    Gunoiae, trebuie aruncat cu oua stricate in ei ori de cate ori vin cu tromboane d-astea rasuflate!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!