Publicat la: 03.07.2019. 18:26 / 897 views

MATEMATICĂ ŞI ISTORIE, LA BACALAUREAT. ABSOLVENŢII AU SUSŢINUT PROBA OBLIGATORIE A PROFILULUI

Absolvenţii de liceu au susţinut astăzi proba scrisă obligatorie a profilului, la matematică sau istorie. Peste 2.500 de candidaţi buzoieni au fost în sălile de examen. De la testare au absentat peste 100 de tineri.

bac hasdeu 2În jurul prânzului, aproape de expirarea celor trei ore destinate rezolvării subiectelor, am mers la cel mai titrat liceu buzoian, pentru a sta de vorbă cu mai mulţi absolvenţi. Cei care au terminat profilul real au avut testare la matematică. Ei se aşteaptă la note foarte mari.

Foarte bucuroşi au fost şi absolvenţii de la Hasdeu, de la profilul uman. Subiectele de la istorie au fost accesibile, mai ales la nivelul lor de pregătire.

Unii profesori i-au aşteptat pe foştii elevi să iasă din examen şi au fost încântaţi că tinerii au scris lucrări foarte bune.  

Mâine va fi ultima probă a examenului de bacalaureat: testarea la alegere a profilului şi specializării. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!