Publicat la: 21.03.2018. 19:16 / 733 views

MATEMATICA ŞI ISTORIA, TESTĂRILE ZILEI. SIMULARE PENTRU VIITORII ABSOLVENŢI DE LICEU

Încă o zi de testări pentru viitorii absolvenţi de liceu. Ei au avut de susţinut proba obligatorie a profilului în cadrul simulării examenului de bacalaureat. Cei mai mulţi au avut în faţă subiectele de matematică. Tinerii de la profilul uman au rezolvat cerinţele la istorie. Un elev a fost eliminat, în timp ce peste 900 de liceeni au absentat de la proba de azi.  

simulare bac p2A doua probă a simulării examenului de maturitate a continuat, astăzi, cu testarea la disciplina obligatorie a profilului. Cei mai mulţi dintre elevii de clasa a XI-a şi a XII-a angrenaţi în examen au susţinut proba de matematică.

Liceenii de la profil uman au avut tot trei ore la dispoziţie pentru rezolvarea subiectelor, la istorie de această dată.

Dacă la prima probă, de română, au fost doi elevi eliminaţi, la testarea de azi un singur candidat a fost nevoit să părăsească mai devreme sala de examen.

De remarcat că peste 900 de tineri din judeţul Buzău au absentat de la proba de azi.

Simularea examenului de bacalaureat s-a încheiat pentru elevii de clasa a XI-a. Mâine, liceenii din anul terminal vor susţine ultima probă, la o disciplină aleasă de ei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!