Publicat la: 06.03.2018. 19:24 / 738 views

MATEMATICA, PIATRĂ GREA LA SIMULARE. REZULTATELE VOR FI AFIŞATE PE 16 MARTIE

Astăzi s-a susţinut proba de matematică a simulării examenului de capacitate. Mulţi dintre viitorii absolvenţi de liceu s-au plâns că subiectele au fost grele, mai ales partea a treia a cerinţelor. Opiniile depind de pregătirea fiecărui adolescent, spun profesorii de specialitate.

simulareFaptul că viitorii absolvenţi nu au fost în faţa examenului propriu-zis, ci au participat la simulare, dar şi că nivelul de pregătire încă nu este apropiat de cel optim, sunt factori care influenţează şi opiniile legate de dificultatea subiectelor, spun profesorii. 

Pentru elevii de clasa a VIII-a, simularea capacităţii s-a încheiat. Ei aşteaptă afişarea rezultatelor, programată pentru data de 16 martie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!