Publicat la: 16.03.2020. 16:07 / 448 views

MĂSURI SPECIALE LA TRANS BUS. NU SE MAI FOLOSEȘTE UȘA DIN FAȚĂ A AUTOBUZELOR

Societatea de transport local continuă seria măsurilor pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în transportul public local. Astfel, începând de astăzi, se interzice accesul călătorilor pe ușa din față a autobuzelor, tocmai pentru a se limita contactul direct dintre calatori si angajatii Trans Bus.

transportatori 1Începand de astăzi, Trans Bus limiteaza contactul direct dintre calatori si angajatii sai. Astfel, ca masura dispusa pentru limitarea efectelelor raspandiri Covid – 19, accesul pe usa din fata a autobuzului va fi interzis.

Conducerea societății de transport transmite călătorilor sa utilizeze pentru urcare si coborare usile II si III. Deasemenea, este important sa se pastreze si o distanta de siguranta fata de conducatorul de autobuz si sa se respecte semnalistica existenta in autobuz pentru pastrarea distantei.

Încă de săptămâna trecută, mijloacele de transport public local apartinand Trans Bus, sunt igienizate si dezinfectate la intrarea si iesirea din cursa și la sediul societatii. De asemenea, la capat de linie se vor dezinfecta toate elementele susceptibile la atingere, bare de susţinere, mânere, spatare de scaune, de catre soferul mijlocului de transport in comun si echipa de control desemnata pe tot parcursul programului de transport. (Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!