Publicat la: 25.02.2020. 19:34 / 343 views

MĂSURI SPECIALE LA SPITALUL JUDEȚEAN. CONTAINERE PENTRU CONSULT IZOLAT, LÂNGĂ UPU ȘI LA “INFECȚIOASE”

Conducerea Spitalului Judetean Buzau a luat decizia achizitionarii a doua containere, dotate cu toate utilitatile, pentru consultatii izolate, in cazul suspectilor de coronavirus. Se doreste protejarea celorlalti pacienti, dar si a personalului medical.

damianAstazi, după ce la spital s-a prezentat o femeie de 29 de ani, cu simptome similare coronavirusului, conducerea unității spitalicești a luat decizia de a achiziționa un container în care să fie primiți și consultați suspecții de coronavirus.

Dispozitivul va fi instalat în apropierea Unității Primire Urgențe și va fi dotat cu toate utilitățile. Astfel, va putea servi atât ca un cabinet de consult izolat, cât și ca o cameră de carantină temporară.

Reprezentanții spitalului spun că măsura servește mai ales la siguranța celorlalți pacienți, dar și a personalului medical. Un alt container, pus la dispoziție de ISU, va fi instalat lângă secția “Infecțioase”

Reprezentanții DSP le reamintesc tuturor buzoienilor care s-au întors din Italia, că este obligatorie auto izolarea timp de 14 zile. Pentru cei întorși din zonele de risc, Lombardia și Veneto, sunt prevăzute măsuri speciale, de carantină.

La Buzău, peste 30 de pacienți au fost izolați  cu suspiciune de coronavirus. Între timp, în cazul celor mai mulți măsura a fost ridicată. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!