Publicat la: 26.07.2018. 18:20 / 515 views

MĂSURI PENTRU SIGURANŢA RUTIERĂ. PLĂCUŢE REFLECTORIZANTE PENTRU SEPARATORII DE SENS

Prevenirea şi reducerea accidentelor rutiere pe teritoriul Buzăului este una dintre priorităţile importante ale Municipalităţii. Sunt căutate cele mai eficiente metode pentru protejarea pietonilor, dar şi pentru ca circulaţia autovehiculelor să se desfăşoare în siguranţă. Separatorii de sens de pe şoseaua de centură vor fi accesorizaţi cu plăcuţe reflectorizante pentru a fi cât mai vizibili pe timp de noapte.      

separatoare 3Primaria ia masuri pentru prevenirea accidentelor rutiere pe Soseaua de Centura a municipiului.

Comisia pentru Siguranţa Circulaţiei caută cele mai eficiente metode pentru a reduce riscul producerii de accidente pe străzile Buzăului.

Printre acestea se numără semafoarele cu buton, dar şi limitatoarele de viteză montate în preajma trecerilor de pietoni.

O măsură preventivă va fi aplicată şi pe şoseaua de centură a oraşului, unde cei mai mulţi conducători auto depăşesc constant limita de viteză admisă.

Unele accidente produse aici au loc şi din cauza vizibilităţii insuficiente pe timp de noapte, şoseaua nefiind iluminată.

După ce va fi finalizată reabilitarea iluminatului din cartierele oraşului va putea fi luată în discuţie extinderea acestui serviciu public şi pe Şoseaua Nordului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!