Publicat la: 22.10.2018. 18:18 / 598 views

MĂSURI ÎN CAZUL SCANDALULUI DE LA SPITAL. REŢINERI ŞI CONTROL JUDICIAR

S-au bătut şi au provocat scandal la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, iar acum răspund în faţa legii. Femeia şi bărbatul implicaţi în scandalul de la unitatea spitalicească, când s-a descărcat un întreg spray lacrimogen, au fost reţinuţi de poliţişti, iar acum se află sub control judiciar.

bataie spitalPersonalul medical şi pacienţii de la UPU Buzău au fost evacuaţi de urgenţă joi după amiază dupa ce o femeie a pulverizat un întreg spray lacrimogen în incintă. O femeie din Costeşti, venită cu copilul la Urgenţă după o bătaie la şcoala, a fost lovită cu pumnul în faţă de un bărbat, iar ea a scos spray-ul şi l-a descărcat la UPU. Întreaga scenă a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale spitalului. Poliţiştii au demarat o anchetă şi în primă instanţă i-au reţinut pentru 24 de ore şi pe femeie şi pe bărbat.

După expirarea măsurii de reţinere, pentru cei doi s-a dispus măsura controlului judiciar, iar poliţiştii continuă cercetările.

Scandalurile au continuat la UPU şi în week-end. Un clan de romi din cartierul Mihai Viteazu  a luat cu asalt curtea Spitalului Judeţean şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor pentru a calma spiritele. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!