Publicat la: 16.03.2020. 15:33 / 531 views

MĂSURI DE CRIZĂ. TAXELE ȘI IMPOZITELE SE VOR PLĂTI DOAR ON LINE

Declararea stării de urgență în România a produs efecte și la Buzău. La Direcția Finanțe Publice Locale din Primărie, accesul contribuabililor este permis doar în grupuri mici. Este posibil ca pentru achitarea taxelor și impozitelor să nu mai fie permisă plata cu bani cash.

TAXE  TAXE IMPOZITE

Starea de urgență în care s-a intrat de astăzi din cauza coronavirusului impune măsuri adecvate și la Direcția Finanțe Publice Locale din cadrul Primăriei Buzău.

Buzoienii care vor să-și achite taxele și impozitele așteaptă în ordine afară, la intrarea în sediul Direcției, până când li se permite accesul la ghișee.

Înainte de a face plățile, contribuabilii sunt îndemnați să-și dezinfecteze mâinile cu soluția specială din dozatoarele montate pe hol.

Pentru a reduce riscul contaminării cu Covid 19, buzoienilor li se recomandă plata on line prin aplicația ”ghiseul.ro” sau prin portalul de pe site-ul Primăriei.

Este posibil ca în viitorul foarte apropiat să nu se mai permită achitarea taxelor și a impozitelor cu bani gheață. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!