Publicat la: 11.03.2020. 19:30 / 1.973 views

MĂSURI DE CRIZĂ. MUZEUL ȘI TEATRUL S-AU ÎNCHIS

Muzeul Județean și Teatrul ”George Ciprian” și-au sistat activitatea cu publicul pe o perioadă nedeterminată. Măsura a fost aplicată în conformitate cu o adresă a Consiliului Județean pentru eliminarea riscurilor și vulnerabilităților generate de răspândirea  contravirusului. Activitățile administrative sunt continuate coform programului și au fost luate toate măsurile recomandate pentru igienizarea și dezinfectarea spațiilor din cele două instituții.

muzeu 1Situația de alertă creată de apariția unor noi cazuri de infectare cu coronavirus a impus aplicarea unor măsuri de criză.

De ieri, au fost închise pentru public Muzeul Județean și Teatrul ”George Ciprian”, instituții care funcționează în aceeași clădire.

Odată cu închiderea muzeului a fost sistată și deplasarea muzeului pe roți în localitățile din județ care solicitaseră prezența acestuia.

Chiar dacă activitățile legate de public au fost sistate pe o perioadă nedeterminată, personalul angajat își desfășoară activitățile de zi cu zi.

În plus, sunt dezinfectate toate sălile de expoziție, celelate încăperi și holurile de acces.

Au fost aplicate întocmai instrucțiunile Ministerului Sănătății și măsurile de prevenire stabilite la nivel județean și local.

Și Teatrul ”George Ciprian” și-a sistat activitatea cu publicul tot pentru o perioadă nedeterminată.

Biletele vândute deja vor rămâne valabile până la data la care vor fi reluate reprezentațiile de pe scena teatrului, iar cei care vor renunța la ele, își vor putea recupera contravaloarea de la casieria teatrului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!