Publicat la: 15.03.2018. 18:58 / 692 views

MASTER CHEF POLIŢIST, DIN CARITATE. PORŢIILE, DONATE BĂTRÂNILOR DE LA AZILUL ULMENI

Mai mulţi poliţişti buzoieni au îmbrăcat, astăzi, haine de bucătari, în cadrul unui concurs caritabil. A fost încă o ediţie a competiţiei gastronomice organizate în preajma Zilei Poliţiei Române. Porţiile pregătite de poliţişti au ajuns la bătrânii asistaţi în azilul de la Ulmeni.

bucatari 2Pentru câteva ore, mai mulţi poliţişti au lăsat deoparte uniformele, pentru a le îmbrăca pe cele de bucătar. Ei au fost provocaţi să participe la încă o ediţie a concursului culinar organizat de IPJ, în preajma Zilei Poliţiei Române. La competiţia culinară s-au înscris trei echipe, din cadrul IPJ, de la Poliţia Municipală Buzău şi de la Râmnicu Sărat.

Pe toată perioada probei de concurs, cele trei echipe de poliţişti au fost asistate de bucătarul-şef al restaurantului unde s-a desfăşurat competiţia culinară.

Juriul, condus de comandantul IPJ, a avut o misiune grea, de a alege echipa care a preparat cele mai gustoase mâncăruri.  

Concursul de astăzi a avut un scop caritabil. Mâncarea preparată de poliţişti a ajuns la azilul din Ulmeni, unde sunt asistaţi aproape 30 de bătrâni.

În cele din urmă, juriul a ales câştigătoare echipa Poliţiei Municipiului Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!