Publicat la: 27.10.2017. 18:25 / 843 views

MAŞINILE ABANDONATE, ÎN ATENŢIA POLIŢIEI LOCALE. S-A DEMARAT ACŢIUNEA DE RIDICARE

Veste proastă pentru cei care îşi uită cu lunile sau cu anii maşinile pe străzile din municipiul Buzău. A fost demarată operaţiunea de ridicare a autovehiculelor staţionate nere­gulamentar pe domeniul public, iar în perioada următoare se va face curăţenie în tot oraşul. Zilele trecute au fost ridicate trei maşini de către Urbis Serv în colaborare cu Poliţia Locală.

masini ridicateRecent, Urbis Serv a achiziţionat un utilaj specializat pentru ridicarea autovehiculelor de pe domeniul public, iar din această săptămână a fost pus la treabă. S-a început cu ridicarea rablelor abandonate şi se va continua cu maşinile expuse spre vânzare pe trotuar sau în parcări, dacă deţinătorii nu vor înţelege să le mute de bunăvoie, dar şi cu cele staţionate în locuri nepermise, care vor bloca sau vor încurca traficul rutier în oraş. Re­gulamentul în acest sens a fost aprobat de consilierii locali în şedinţa din luna aprilie, iar angajaţii Urbis Serv, sub suprave­gherea Poliţiei Locale, îl pun acum în aplicare.      

În urma activităţilor zilnice desfăşurate în teren sau la sesizarea cetăţenilor,  poliţiştii locali, în cursul anului 2017, au identificat 177 vehicule care fac obiectul Legii privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al unităţilor administrativ-teritoriale. În urma somaţiei, 142 de proprietari de vehicule s-au conformat. Pentru cei care nu au dat curs somaţiei primite, urmează că vehiculele fără stăpân sau abandonate, precum şi bunurile aflate în interiorul acestora, să fie inventariate, ridicate, transportate şi depozitate  în locurile special amenajate de la sediul Urbis.

În cazul în care maşina a fost ridicată şi depozitată în spaţiile amenajate, proprietarii vehicu­lului îl pot primi înapoi după ce sunt îndeplinite formalităţile impuse de hotărârea de consiliu local. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!