Publicat la: 05.09.2018. 18:29 / 545 views

MAŞINĂ RĂSTURNATĂ, DOI TINERI RĂNIŢI. ȘOFERUL N-A ADAPTAT VITEZA LA CAROSABILUL UMED

Doi tineri au fost răniți, astăzi, după ce s-au răsturnat cu mașina, la ieșirea din orașul Buzău spre Gălbinași. Potrivit Poliției, accidentul a avut loc pe fondul neadaptării la condițiile de drum. Victimele, șoferul, în vârstă de 22 de ani, și o pasageră, de 20 de ani, au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență.

masina rasturnata 2Accidentul a avut loc pe DN 2 B, în zona Verguleasa, la trei kilometri de ieșirea din municipiul Buzău. Mașina era condusă de un tânăr de 22 de ani, din Stâlpu. Potrivit Poliției, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile meteo, conducătorul a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în decor.

Tânărul șofer și pasagera, în vârstă de 20 de ani, au fost răniți, fiind preluați de Ambulanță și transportați la Spitalul Județean de Urgență.  

Pe perioada cercetărilor nu a fost necesară întreruperea traficului. Polițiștii au întocmit dosar penal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!