Publicat la: 13.03.2018. 19:49 / 432 views

MAŞINĂ ÎN FLĂCĂRI, PE TRANSILVANIEI. INCENDIUL AR FI IZBUCNIT DIN CAUZA UNUI SCURTCIRCUIT

O maşină a luat foc în mers, azi, pe strada Transilvaniei, aproape de Fabrica de Bere. Autoturismul de fabricaţie germană a fost stins înainte să ardă complet, cu ajutorul riveranilor din zonă. Din fericire, şoferul a scăpat nevătămat.

incendiu masinaAutoturismul, un SUV de fabricaţie germană, a luat foc inexplicabil, în timp ce rula dinspre centru, către Fabrica de Bere. Riveranii din zonă spun că au auzit o bubuitură şi au ieşit alarmaţi, pe stradă. Imediat, cu ajutorul unor stingătoare, oamenii au încercat să stingă incendiul, pentru a reduce pagubele.

Pompierii au ajuns repede la faţa locului şi au stins complet incendiul de la compartimentul motor al maşinii. Intervenţia lor nu a durat mai mult de cinci minute şi din fericire nu au fost persoane surprinse în habitaclul maşinii de teren. Proprietarul va trebui, acum, să suporte cheltuielile reparaţiei sau să solicite firmei de asigurări contravaloarea pagubelor produse. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>