Publicat la: 20.06.2018. 18:25 / 1.089 views

MAŞINĂ DISTRUSĂ DE TENCUIALĂ. PLĂTEŞTE ASOCIAŢIA SAU PROPRIETARUL?

O maşină a fost distrusă în această dimineaţă de o bucată ce tencuială căzută de pe un bloc. Incidentul s-a petrecut în cartierul Micro III, iar maşina se afla parcată în faţa blocului. Având în vedere faptul că tencuiala a căzut de sub unul dintre balcoane, rămâne de văzut cine va suporta cheltuielile de reparaţie ale maşinii.

tencuiala 1Proprietarul maşinii a avut un şoc în momentul în care a coborât în faţa blocului situat în cartierul Micro III şi şi-a văzut maşina distrusă de o bucată de tencuială. Parbrizul şi capota au fost serios avariate. Bărbatul i-a chemat la faţa locului pe reprezentanţii Asociaţiei de Proprietari care au spus că nu au de ce să plătească paguba.

Contactat telefonic, presedintele Uniunii Asociaţiilor de Proprietari a declarat că în astfel de situaţii, asociaţia ar trebui să plătească paguba, fie în urma unei înţelegeri, fie în urma unei acţiuni în instanţă.

Rămâne de văzut dacă proprietarul maşinii va decide să facă plângere la poliţie, ori va alege să îşi repare maşina şi după aceea să încerce să îşi recupereze paguba. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!