Publicat la: 03.08.2020. 18:40 / 449 views

MASCA, OBLIGATORIE ȘI LA PLIMBARE ÎN PARC. DOAR CÂND E AGLOMERAȚIE, SPUN AUTORITĂȚILE

parc 7Buzoienii sunt obligați să poarte mască și când merg la plimbare prin parc, dacă zona de promenadă este aglomerată.

De altfel, în weekend, după-amiaza spre seară, echipaje mixte de polițiști, polițiști locali și jandarmi au mers prin parcurile din oraș și i-au informat pe cei care au ieșit la relaxare că trebuie să porte mască.

Săptămâna trecută, autoritățile buzoiene au introdus obligativitatea purtării măștii de protecție și în spațiile publice deschise, în zonele aglomerate.

În aceste condiții, este de așteptat ca, mai ales la orele serii, buzoienii care se plimbă prin parcurile din oraș să fie monitorizați îndeaproape de echipele forțelor de ordine. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!