Publicat la: 30.07.2020. 18:10 / 236 views

MASCA, OBLIGATORIE ÎN SPAȚII DESCHISE

masca2Joi, 30.07.2020, în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, convocat în şedinţă extraordinară, a fost instituită obligativitatea purtării măştii de protecţie (astfel încât să acopere nasul şi gura) pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spaţiile publice deschise, cum ar fi pieţele, târgurile, zonele de aşteptare (staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea), zonele în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, fără ca această enumerare să fie limitativă, în intervalele orare în care se desfăşoară respectivele activităţi. Hotărârea CJSU Buzău a fost adoptată în urma propunerii Direcţiei de Sănătate Publică Buzău. Măsurile stabilite în Hotărârea CJSU sunt valabile pe întreg teritoriul judeţului Buzău şi intră în vigoare de la data adoptării.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!