Publicat la: 03.08.2020. 18:38 / 220 views

MASCA, O OPȚIUNE ÎN STAȚIUNE?

În timp ce prefectul Leonard Damian făcea un nou apel către cetățenii județului, cu rugămintea de a respecta măsurile de protecție obligatorii, sute de buzoieni și nu numai, au aglomerat stațiunea Sărata Monteoru ca în vremurile bune. Foarte puțini dintre ei purtau și mască, deși trotuarele erau foarte aglomerate.

monteoru 2Același comportament oarecum nepăsător l-au avut și cei care și-au dus copiii în parcuri, ori la locurile de joacă, fără să folosească niciun fel de măsuri de protecție.

Câteva sute de mașini au umplut parcările și străzile din apropierea zonei de agrement, iar la plecare, mulți dintre conducătorii auto au optat să folosească drumul Monteoru – Leiculești, asfaltat cu câțiva ani în urmă.

Doar că și drumul este în suferință, nu neapărat în pandemie, ci de nepăsarea și de lipsa de grijă pentru siguranța celor care circulă pe aici, din dorința de a admira frumusețea peisajului.

Drumul, care poate fi catalogat cu ușurință ca fiind turistic și care ar trebui să fie întreținut așa cum se cuvine de cei care îl au în administrație, este de fapt ciuruit de alunecări de pământ, gropi, găuri sau este sfârtecat de cărătorii de lemne. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!