Publicat la: 05.03.2019. 19:16 / 862 views

MĂRŢIŞOARE PENTRU FERMIERI. SE DEPUN CERERILE UNICE DE PLATĂ PE 2019

apia 1Campania de depunere a Cererilor Unice de Plată pe anul 2019 a început încă din prima zi a lunii martie.

Fermierii au fost invitaţi la sediile locale ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, conform unor programări.

Deocamdată, pentru primele zile, au fost chemaţi fermierii care utilizează suprafeţe de teren până în 50 de hectare şi nu au solicitări pentru sectorul zootehnic.

În luna februarie, APIA a demarat campania de informare a agricultiorilor, care va fi continuată prin toate mijloacele disponibile până pe 15 mai, termenul final de depunere a cererilor unice de plată, fără penalizări.

Metoda adoptată de APIA de a programa, pe zile şi pe ore, prezenţa fermierilor la sediile locale a dat roade şi a eliminat aglomerările la depunerea cererilor.

Fermierii care, din motive obiective, nu s-au putut prezenta la data prestabilită, vor fi reprogramaţi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!