Publicat la: 16.01.2018. 19:15 / 736 views

MARCEL CIOLACU A DEMISIONAT. „MĂ VOI ÎNTOARCE CU FRUNTEA SUS ÎN PARLAMENT”

Luni seară, Mihai Tudose a demisionat din funcţia de premier, în faţa unui Comitet Executiv al PSD care i-a cerut vehement acest lucru. Gestul prim-ministrului a fost urmat de demisia de onoare a vicepremierului buzoian Marcel Ciolacu. Ciolacu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care asigură că va continua să se dedice serviciului public în beneficiul României.

ciolacu siteLuni seara, premierul Tudose a demisionat după ce în Comitetului Executiv Naţional s-a supus la vot ridicarea sprijinului politic. Aşa cum era de aşteptat, în urma declaraţiilor din ultima vreme, vicepremierul Marcel Ciolacu a recurs la acelaşi gest. Cei doi au mers la Palatul Victoria unde şi-au semnat demisiile.

La scurt timp după ce au fost anunţate demisiile, ex-vicepremierul Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi asigură pe români că va continua să se dedice serviciului public în beneficiul României.

„Mulţumesc premierului Mihai Tudose, întregii echipe guvernamentale şi tuturor colegilor mei pentru modul exemplar în care am colaborat în această perioadă. A fost un efort extraordinar pentru a duce la îndeplinire angajamentele din programul de guvernare cu care am câştigat alegerile. Avem o creştere economică record, am crescut salarii şi pensii, avem cea mai mică rată a şomajului şi am demarat investiţii majore în infrastructură. Sunt rezultate bune care oferă viitorului guvern o bază solidă pe care să construiască în continuare astfel încât să aducă prosperitate românilor. Mă voi întoarce cu fruntea sus în Parlament unde voi continua să mă dedic serviciului public în beneficiul României. Şi, în mod special, voi continua să mă lupt pentru toate proiectele care vizează dezvoltarea judeţului Buzău. Vă mulţumesc tuturor!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcţia de prim ministru. Interimatul este asigurat de Ministrul Apărării în Guvernul Tudose, Mihai Fifor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>