Publicat la: 11.12.2019. 19:13 / 609 views

MANEVRE NEORTODOXE, ÎMPOTRIVA HANDBALULUI BUZOIAN. PROGRAMUL GLORIEI, DAT PESTE CAP DE FRH ŞI CSM. RM.VÂLCEA

Gloria Buzău este şicanată atât de cei de la Râmnicu Vâlcea, cât şi de Federaţia Română de Handbal. Partida de pe 4 ianuarie, meci care iniţial trebuia să se dispute pe 9 noiembrie, a fost reprogramată pe data de 5 a primei luni din anul 2020. Culmea, Gloria dispută şi pe 7 ianuarie un meci din campionat, cu CSM Slatina.

ilieO singură zi de pauză, între două partide de campionat, vor avea răgaz elevele lui Romeo Ilie. Este încă un tertip deloc fair-play la care au apelat cei de la Râmnicu Vâlcea, în complicitate cu Federaţia Română de Handbal, reprogramând un meci fără măcar să dea un telefon la Buzău.

Aşa s-a întâmplat şi în noiembrie, atunci când partida care trebuia să se dispute pe 9 ale lunii a fost reprogramată, iar şefii secţiei de handbal de la Gloria au fost puşi în faţa faptului împlinit.

Dacă meciul cu Vâlcea se va disputa pe 5 ianuarie, Gloria ar avea la dispoziţie o singură zi de pauză, întrucât pe 7 ianuarie handbalistele vor juca împotriva celor de la CSM Slatina. Culmea, chiar regulamentele federaţiei stipulează imperativitatea unei pauze de 48 de ore, între două partide de campionat.

Gloria este, totodată, cea mai dezavantajată echipă, în urma scandalului “Corona Braşov”. Roş-albastrele au fost singurele care le învinseseră pe braşovence, în turul de campionat. O eventuală depunctare ar duce Gloria pe locul al cincilea.

În ceea ce priveşte eventuale întăriri, în intersezon, transferurile la Gloria sunt destul de improbabile, deoarece nu există jucătoare libere, la această oră. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!