Publicat la: 22.03.2017. 18:22 / 701 views

MANDAT SPECIAL PENTRU PRIMARUL TOMA. SE VA SUPLIMENTA ORDINEA DE ZI LA ADI „BUZĂU 2008”

Consilierii locali au aprobat astăzi, în şedinţă extraordinară, acordarea unui mandat special primarului Constantin Toma. Acesta este mandatat să propună şi să voteze suplimentarea ordinii de zi a şedinţei Adunării Generale a Asociaţiei de dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”. Primarul va supune atenţiei membrilor AGA o serie de subiecte de interes pentru asociaţie şi pentru operatorul regional, Compania de Apă.

toma clmAstăzi a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău, unde au trecut cu brio toate cele 4 puncte aflate pe ordinea de zi.

Unul dintre proiectele aprobate se refera la acordarea unui mandat special primarului Toma, care a fost delegat astfel să participe la Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”

Acesta are de gând să ceară suplimentarea ordinei de zi cu mai multe probleme de interes pentru buzoieni, dar şi pentru Compania de Apă.

Ca acţionar majoritar în Compania de Apă, Municipalitatea doreşte, în primul rând, să fie reduse cheltuielile şi pierderile rezultate din activitatea acestei societăţi.

Totodată, primarul va propune contractarea unei alte firme de audit, selectată dintre primele 5 companii internaţionale ca importanţă, care au reprezentanţe în ţara noastră.

Toate aceste măsuri sunt propuse cu scopul de  a fi reduse, în viitor, şi preţurile la apă şi canalizare pentru abonaţii Companiei.

Economille obţinute astfel, ar putea fi folosite pentru înlocuirea celor 50 de kilometri de conducte vechi, din oţel şi azbociment, care pot fi dăunătoare sănătăţii consumatorilor.

De asemenea, primarul va propune anularea clauzei contractuale de mandat a directorului Tescaru, care prevede o despăgubire de o jumătate de milion de euro în cazul demiterii acestuia. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!