MÂNCARE PENTRU IZOLAȚI. ANGAJAȚII DAS DISTRIBUIE ALIMENTE

MÂNCARE PENTRU IZOLAȚI. ANGAJAȚII DAS DISTRIBUIE ALIMENTE

În ultimele 24 de ore, aproape o sută de persoane aflate în izolare acasă, în municipiul Buzău, au solicitat sprjinul Direcției de Asistență Socială, pentru a primi alimente. Funcționarii DAS le livrează alimente de bază odată la șapte zile. Și vârstnicii peste 65 de ani sunt ajutați. Angajații instituției le fac cumpărăturile.

produse izolati 2Începând de ieri, Direcția de Asistență Socială a început distribuția de alimente de bază pentru persoanele aflate în autoizolare la domiciliu. La nivelul orașului Buzău, până azi, figurau în evidențele DSP peste 800 de persoane izolate acasă. Au fost deja primite zeci de solicitări. Angajații DAS lucrează în continuu pentru a le distribui.

Și persoanele peste 65 de ani sunt în atenția autorităților. La cererea vârstnicilor, funcționarii Direcției de Asistență Socială merg la cumpărături de alimente și medicamente.

Ieri, mai mulți angajați ai D.A.S. Buzău au reclamat la Campus TV că, în activitățile de teren, nu au mijloace de protecție puse la dispoziție de Primărie. Astăzi, personalul de intervenție avea măști și mănuși. Inclusiv cei de la ghișeele instituției, în condițiile în care funcționarii încă mai lucrează cu publicul, dar la program redus.

Persoanele care au nevoie de sprijinul Direcției de Asistență Socială Buzău pot suna la numerele puse la dispoziție de DAS: 0238.710.329 și 0238.727.824. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și