Publicat la: 20.09.2017. 18:10 / 974 views

MANAGEMENT JAPONEZ LA BUZĂU. SISTEMUL KAIZEN VA FI IMPLEMENTAT ÎN PRIMĂRIE

Primarul Constantin Toma a participat zilele trecute la un curs de administraţie publică la Braşov. Edilul-şef a fost însoţit de mai mulţi funcţionari care se vor pregăti pentru implementarea unui sistem modern de management în Palatul Comunal. Sistemul Kaizen înseamnă în limba japoneză „îmbunătăţire continuă”.      

taxe 1Însoţit de 16 funcţionari din Primărie, primarul Constantin Toma a participat la sfârşitul săptămânii trecute la un curs de administraţie publică, în oraşul Braşov.

Este vorba despre un sistem modern şi eficient de management, denumit Kaizen, care urmează să fie implementat şi la Buzău.

Sistemul de management Kaizen se bazează pe principii care s-au dovedit a fi de succes, oriunde au fost aplicate până în prezent.

Lucrătorii din Primărie vor trebui să aibă moralul ridicat şi să fie motivaţi conform prestaţiei depuse în relaţia cu cetăţenii buzoieni.

Implementarea sistemului Kaizen a fost deja aplicată în oraşul nostru în cea mai mare fabrică de bere din ţară.

Cu 75 la sută din posturile de conducere neocupate şi cu o lipsă acută de personal, Primăria Buzău ar avea neapărat nevoie de o soluţie care să îmbunătăţească continuu calitatea serviciilor publice.

Din cauza volumului mare de muncă, uneori acestea au de suferit, în detrimentul buzoienilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!