Publicat la: 22.02.2021. 17:59 / 179 views

MAMĂ LA 14 ANI. LE-A SPUS MEDICILOR CĂ O DOARE SPATELE

Adolescenta de 14 ani s-a prezentat împreună cu mama sa la UPU și, printre altele, le-a spus medicilor că are dureri de spate. În urma consultului, medicii au constatat că fata este însărcinată, dar acest lucru a fost negat atât de minoră, cât și de mama acesteia.  Medicii au decis să o ducă pe copilă la Maternitate, însă aceasta a născut înainte de a se mai realiza transferul.

mama la 14 aniAtât fata de 14 ani cât si copilul sunt în stare bună. În acest caz, va trebui să se sesizeze si Politia, deoarece este vorba despre o minoră. Potrivit informațiilor furnizate de personalul medical, anul trecut aproape 100 de minore au născut la maternitatea Buzău, cea mai mică având vârsta de 12 ani.

Potrivt statisticilor, un sfert din mamele sub 18 ani, din Uniunea Europeană, trăiesc în România. Trendul este îngrijorător: vârsta medie a mamelor minore românce scade constant, ajungând la 15 ani, arată un studiu al „Salvați Copiii”. Lipsa educației sexuale și sărăcia alimentează fenomenul, în timp ce autoritățile rămân neimplicate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!