Publicat la: 27.02.2020. 19:48 / 609 views

MĂIESTRIE ÎN BUCĂTĂRIE, LA TEHNIC. PREPARATE DELICIOASE PREGĂTITE DE ELEVI

Săptămână plină de activităţi practice extrem de captivante pentru elevi la Liceul Tehnic. Astăzi, în cadrul săptămânii Meseriilor, la unitatea de învăţământ a avut loc un concurs în care s-au întrecut cei mai iscusiţi elevi într-ale bucătăriei. Astfel, împărţiţi în trei grupe liceenii au demonstrat că ştiu să gătească cele mai apetisante paste şi prăjituri, dar şi să aranjeze cu minuţiozitate preparatele pe farfurie. Premii au primit cu toţii, în aplauzele audienţei.

tehnic 3După modelul unui concurs celebru de gătit, elevii Liceului Tehnic s-au întrecut astăzi în a arăta care este cea mai bună echipă de bucătari din cadrul unităţii de învăţământ. A fost o provocare atât pentru dascălii care au vrut să vadă ce au învăţat elevii în orele de practică, dar mai ales pentru liceenii care au fost nevoiţi să lase emoţiile de-o parte şi să dea tot ce ştiu în materie de gastronomie.

După o oră în care au pregătit în amănunt paste  şi o prăjitură extrem de populară, elevii au aşteptat cu sufletul la gură deliberarea juriului. Reporterul Campus TV a făcut parte din juriu şi s-a putut bucura de preparatele cu adevărat delicioase.

În cele din urmă, juriul a deliberat, iar câştigători au fost declaraţi toţi elevii.

Activitatea a avut loc în contextul marcării săptămânii meseriilor, o săptămână în care elevii au arătat ce au învăţat în anii de studiu.

Elevii participanţi la activitate au primit premii şi au promis că vor transforma concursul într-o tradiţie la nivelul Liceului Tehnic. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!