Publicat la: 24.01.2018. 19:20 / 688 views

“MAI SUNT MULTE DE FĂCUT, PARCĂRILE ÎNCĂ LIPSESC”. ANALIZA COMANDANTULUI POLIŢIEI DESPRE TRAFICUL URBAN

Comandantul Poliţiei Buzău le sugerează autorităţilor din Primăria Buzău să continue mai intens politica de resistematizare a traficului din municipiu. Comisarul-şef Laurenţiu Pantazi are şi câteva sfaturi pentru decidenţii din Palatul Comunal. “Mai sunt multe de făcut, locurile de parcare încă lipsesc”, declară şeful IPJ.

aglomeratie masini 2La conferinţa de presă de bilanţ pentru anul 2017, comandantul Poliţiei a făcut şi o scurtă analiză asupra schimbărilor decise de Primărie în privinţa sistematizărilor din trafic. Multe dintre modificările aduse în circulaţia auto din oraş erau necesare, susţine comisarul-şef Laurenţiu Pantazi, care precizează că proiectele mari ale municipalităţii vor conduce la fluidizarea traficului în zonele unde se produc deseori blocaje.

Pe de altă parte, şeful IPJ le-a recomandat responsabililor din Palatul Comunal să se implice mai mult în amenajarea de noi locuri de parcare, astfel încât haosul din mai multe zone ale oraşului să fie eliminat.

Poliţia Rutieră are un rol important în deciziile pe care Primăria le ia cu privire la sistematizări.

În cadrul Palatului Comunal funcţionează o Comisie de Siguranţă Rutieră, for care se întâlneşte periodic pentru a discuta despre problemele din traficul buzoian, despre soluţiile ce trebuie aplicate pentru fluidizarea circulaţiei auto şi măsurile necesare pentru prevenirea accidentelor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!