Publicat la: 17.11.2016. 18:54 / 922 views

MAI PUŢINE RABLE. MAŞINILE ABANDONATE AU ÎNCEPUT SĂ FIE RIDICATE

Aproape jumătate dintre maşinile abandonate pe domeniul public, identificate în zona centrală, au fost deja ridicate de proprietarii sau deţinătorii lor. Cei care refuză sau nu se conformează somaţiei Primăriei, riscă amenzi consistente.

rabla-ridicare-2În urmă cu două săptămâni, Poliţia Locală a demarat o acţiune de identificare a maşinilor abandonate pe domeniul public de cel puţin un an.

Proprietarii sau deţinătorii legali ai acestora au primit somaţii din partea primăriei Buzău prin care li se acorda un termen de 5 zile pentru ridicarea rablelor.

Într-adevăr, dintre cele 49 de autovehicole abandonate pe domeniul public, identificate în zona centrală a oraşului, 27 au fost deja ridicate de stăpânii lor.

Persoanele care refuză sau nu se conformează somaţiei primăriei, pot fi sancţionaţi contravenţional, cu amenzi cuprinse între 1000 şi 2000 de lei.

Acţiunea va continua până când toate rablele vor dispărea de pe teritoriul municipiului.

Odată cu adoptarea Hotărârii de Guvern privind ridicarea autoturismelor de pe domeniul public, vor fi desfiinţate şi iarmaroacele auto de pe străzile Buzăului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!