Publicat la: 29.05.2018. 19:32 / 1.047 views

MAI PUŢINE CERERI, SUPRAFEŢE MAI MARI. PESTE 19.600 DE SOLICITĂRI DEPUSE LA APIA

Peste 19.600 de fermieri buzoieni au depus cereri unice de plată la A.P.I.A. Termenul de întocmire a dosarelor s-a încheiat. Până joi, inclusiv, mai pot fi operate modificări. Numărul cererilor este mai mic față de cel întregistrat anul trecut, dar suprafața pentru care se solicită sprijin financiar este în creștere.

culturi agricole apiaViitorii beneficiari au avut termen de depunere a cererii unice de plată până la data de 15 mai. Potrivit oficialilor Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură Buzău, campania din acest an a fost încheiată fără a exista probleme majore.

Pe de altă parte, fermierii care mai doresc să opereze câteva modificări la dosarele depuse la A.P.I.A. sunt avertizați că mai au la dispoziție doar două zile.

După perioada de definitivare a dosarelor va urma campania de verificări, în urma căreia pot apărea sancțiuni pentru fermieri.

Aproximativ o sută de milioane de euro este suma plătită de APIA Buzău, în anul agricol 2017, pentru sprijinirea fermierilor.

Mihai Bunăziua

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!