Publicat la: 19.10.2018. 18:23 / 709 views

MAI MULTE JOBURI DECÂT PARTICIPANŢI, LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI

Astăzi s-a organizat bursa cu cele mai multe locuri de muncă ofertate vreodată la Buzău. A fost un eveniment dedicat absolvenţilor, dar au fost primite la standuri şi alte persoane aflate în căutarea unui job. Cu toate acestea, numărul participanţilor a fost mult mai mic faţă de cel al locurilor de muncă puse la bătaie.

bursa abs 3La orele dimineţii, aproape 300 de absolvenţi au mers la Liceul Agricol pentru a discuta cu angajatorii mobilizaţi la bursă.

La bursa de astăzi a fost atins un record al numărului de locuri ofertate, peste o mie, în majoritate în municipiul Buzău, dintr-o paletă largă de meserii.

Cu toate acestea, numărul absolvenţilor prezenţi la bursă poate fi încadrat ca un record negativ al participării.

În plus, reprezentanţii angajatorilor au constatat că mulţi dintre tinerii cu care au discutat nu aveau un interes real să se angajeze.  

Angajatorii care încadrează absolvenţi ai promoţiei curente beneficiază lunar de o subvenţie în valoare de 2.250 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!